Beste Sport vrienden en Ibiza Lovers,

De situatie waar we ons momenteel in bevinden, heeft voor iedereen een enorme impact op het normale leven. In deze tijden willen wij u steun bieden en samen zullen we deze ziekte overwinnen. Als dit voorbij is, kunnen we samen opnieuw onze passie, het fietsen beoefenen en we zullen er sterker uitkomen!

Het is nu vooral belangrijk om positief te blijven en extra aandacht te geven aan onze gezondheid. Onze  immuniteit de nodige aandacht geven, is nu nog belangrijker geworden. Een gezonde voedingsstijl en sport helpen daarbij zeker.

Momenteel hebben we al onze activiteiten geannuleerd, en we hopen, zodra dat dit toegelaten wordt door onze overheid, deze spoedig te kunnen hervatten. Een speciale dankbetuiging aan onze gasten die rekening hebben gehouden met de zwaar getroffen evenementen sector. Dankzij jullie hebben wij nog hoop voor 2020 en zijn de meeste van onze activiteiten verplaatst naar de herfst en 2021.

Je kan ons nog steeds vinden op www.bike-ibiza.com en voor al uw vragen : eric@bikeibiza.com

We melden u ook graag dat we zijn voorbereid op de situatie en dat al onze fietsen zullen gereinigd worden volgens de voorgeschreven regels. Elke fiets krijgt na gebruik een onderhoud maar zal nu ook speciaal gereinigd worden met speciale producten.

Op deze manier kunt u nog steeds veilg een fiets huren of een tour boeken bij Bike Ibiza.

We wensen u sterkte toe en vooral een goede gezondheid.

Groeten.

Eric

Abrir chat